MEVISZ Bárka Győr - győri szakcsoport
MEVISZ Bárka Győr - győri szakcsoport

mati es pisti

Szóval, hogy ne legyen tartalom nélkül ez a link sem, úgy gondoltam, egye kukac, írok az egyik legkedvesebb bárkás élményemről és talán így majd a többiek is felbuzdulnak és töltögethetjük az oldalt sztorikkal is.

Nos, egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy evangélikus ifjúsági csendesnap Csornán, ahova a Győri Bárka is kivonult. A nap végén Istentisztelettel zárult a program, amikor is már meglehetősen fáradtan leguggoltam pisti barátom tolószéke mellé és mivel már a fejem is nehéz volt, nekitámasztottam a kartámlájának.
Pisti, avagy bárkás álnevén Hiúz, sclerosis multiplexéből kifolyólag, nehezen kommunikál, sokszor kikapcsol és nem tudja, mi is történik körülötte és mozgása is koordinálatlan. És drága barátom addig próbálkozott, míg sikerült kezét a fejemre tennie és simogatni kezdte.
Persze simogatása inkább "tönkölés" volt, némi túlzással majd leszakadt a fejem :), de hihetetlen érzés kerített hatalmába... éreztem a felém irányuló gyengédségét, hogy ő is örült, hogy ott vagyok mellette, és hát bizony kellemesen hátborzongató érzés lett úrrá rajtam... mindez Isten házában... nehéz is írni erről, de talán sikerült valamennyire éreztetnem, miért ilyen kedves élmény ez nekem.